Tzancă Uraganu și Dani Mocanu, lezați de ultimele afirmații facute de Florin Salam despre lăutari: „Nu aveți talent, falsați!”

 

Florin Salam a lansat un atac dur la adresa anumitor colegi de breaslă despre care consideră că nu ar avea ce să caute în industria muzicală. Artistul s-a autoproclamat „șeful lăutarilor” și i-a desființat pe toți cei care sunt în top la ora actuală, astfel că printre cei lezați de cuvintele manelistului s-au simțit și Tzancă Uraganu și Dani Mocanu.

Este cunoscut faptul că Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, motiv pentru care afirmațiile pe care le face despre industria în care activează, întotdeauna au fost luate în considerare de urmăritorii săi.

Pe pagina sa de socializare, în cadrul unui live,  Florin Salam a izbucnit și și-a exprimat părerea despre anumiți colegi de breaslă. Potrivit spuselor sale, în industrie există foarte mulți cântăreți care nu au talent muzical, dar tot sunt cunoscuți, lucru care îl dezamăgește profund.

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a mărturisit regele manelelor, Florin Salam, într-un live.

După afirmațiile făcute de Florin Salam, numeroși maneliști s-au simțit atacați, printre ei numărându-se și Tzancă Uraganu și Dani Mocanu. Pentru a-și argumenta vorbele, Florin Salam a mai făcut un live în care a explicat că dacă mesajul său ar fi fost înțeles corect, atunci nu ar fi trebuit să existe supărări din partea anumitor artiști.

”Voi v-ați supărat că am spus eu de ăștia care se postează cu bani? Că nu-i frumos? Oare am zis ceva greșit? Așa e frumos, să ne postăm cu bani, să ne lăudăm? Când sunt atâția oameni amărâți, necăjiți?", a declarat, pentru a încheia scandalul, Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest