Tzancă Uraganu, tată pentru a treia oară: „Este însărcinată și eu îmi asum!”

 

Manelistul este în culmea fericirii după ce a aflat că logodnica lui este gravidă. El a dat vestea în exclusivitate la Antena Stars.

 

Alina Marymar, iubita manelistului, este pentru prima oară însărcinată. Tzancă Uraganu s-a grăbit să dea marea veste în exclusivitate la Antena Stars. ''Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar... Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată”, a declarat Tzancă Uraganu.

 

Rodul iubirii cu Alina Marymar ar fi cel de-al treilea copil pentru Tzancă Uraganu, care mai are doi din mariajul cu Lambada: pe Anaysa, dar și pe băiețelul lor, Andreas, care s-a născut în urmă cu patru luni. Acum, Tzancă Uraganu se va bucura de un nou membru în familia sa, asta după ce Alina Marymar urmează să fie mămică pentru prima dată.

 

Manelistul a devenit tată pentru a doua oară relativ recent, la începutul acestui an, după ce fosta soție, Lambada, a adus pe lume un băiețel. Tzancă și Lambada au reușit să țină sarcina ascunsă vreme de 9 luni! "Nu vreau sa discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai dicutam în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am", a declarat Tzancă Uraganu, tot la Antena Stars, când s-a născut Andreas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest