Uită de balsam şi detergenţi atunci când bagi hainele la spălat! Recapătă albul strălucitor al hainelor cu un singur ingredient

 

Să speli hainele poate fi o sarcină în care poţi întâmpina multe probleme. Poţi face greşeli ce-ţi vor ruina garderoba ireversibil.

Conform secretele.com, spălarea hainelor este o sarcină grea, atât pentru greşelile pe care le poţi comite, cât şi pentru dificultatea de a găsi un detergent adecvat.  Cu un singur ingredient, poţi rezolva o problemă pe care mulţi o au.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi oţet în maşina de spălat. Pune jumătate de cană de oţet pe haine şi asta va întări efectul detergentului obişnuit, prevenind degradarea culorilor şi reducerea rezidurilor ce apar pe haine după spălat.

De asemenea, poţi pune şi puţin oţet în compartimentul destinat balsamului. Rufele vor deveni mai catifelate. Acidul înlătură petele de transpiraţie şi urmele lăsate de deodorant.


Acest truc de poate ajuta şi să elimini mirosul de ţigară îmbibat în haine. Pentru asta, trebuie să pui hainele într-un lighean cu apă fierbinte amestecată cu jumătate de cană de oţet. Trebuie să le laşi la înmuiatpeste noapte şi să le speli ulterior în mod normal.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest