Uită de cremele scumpe pentru zona din jurul ochilor și folosește aceste trei lucruri pe care le ai în bucătărie

 

Pentru că pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă și de subțire, fiecare femeie trebuie să ai mereu grijă și să împiedici apariția ridurilor.

Deși există o mulțime de creme disponibile pe piață, este mai bine să folosești alternativele naturale care, pe lângă faptul că sunt extrem de ieftine, își fac mult mai bine treaba și nu trebuie să te îngrijorezi că nu le depozitezi eficient.

Pentru a scăpa de pungile de sub ochi, umflături, perte și riduri fine, nu ai nevoie decât de câteva lucruri pe care le ai deja în bucătărie.

Pungile cu ceai verde
Pe lângă faptul că ceaiul verde este un excelent antioxidant care sfidează îmbătrânirea, ajută și să ai niște ochi sănătoși și tineri.
Ia două pliculețe de ceai verde și ține-le în apă caldă timp de câteva minute. Stoarce excesul de apă și așază-le pe ochi. Lasă-le acolo timp de 20 de minute pentru a le da suficient timp antioxidanților să își facă treaba.
Nu arunca pungile de ceai după ce le-ai folosit, ci pune-el la frigider și folosește-le din nou atunci când simți că ai tenul obosit.

Bucăți de cartofi

Apa în exces din jurul ochilor poate provoca umflături inestetice. O modalitate rapidă este să așezi o felie subțire de cartof pe fiecare ochi pentru a absorbi apa.
Înainte de acest lucru, se udă ochii cu apă mai întâi și feliile se țin timp de 10 minute.

Lapte integral
Cât timp iei micul dejun, pune pe două dischete demachiante puțin lapte rece și aplică pe ochi. Folosește lapte integral, deoarece conținutul de grăsime va ajuta la hidratarea pielii din jurul ochilor și va trata ridurile fine.

Sursa: 1mhealthtips.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest