Uită de demachiantul din comerţ! Curăţă-ţi tenul cu produse din frigider

 

Demachierea este un procedeu obligatoriu pentru îngrijirea tenului şi este indicat să fie făcută atât dimineaţa, cât şi seara. Curăţarea în profunzime a pielii este un pas de bază pentru frumuseţea şi tinereţea acesteia.

Nu doar produsele din comerţ sunt o soluţie pentru demachiere, ci şi cele naturale, pe care le ai deja probabil în frigiderul tău. Iată care sunt alimentele naturale care îţi pot curăţa tenul, conform site-ului secretele.com.

Unul dintre cele mai populare produse alimentare pentru demachiere este laptele în combinație cu iaurtul. Este un amestec de vitamine și proteine, iar laptele hrănește pielea și o face catifelată. Înainte de culcare, spalăte-te pe față cu lapte, după care, cu ajutorul unui tampon din bumbac înmuiat în iaurt, vei înlătura orice urmă de machiaj. 

Un alt aliment uimitor și eficient pentru îndepărtarea machiajului este uleiul de măsline. Înmoaie un tampon de bumbac în ulei de măsline și demachiaza-te cu acesta. Acest ulei va elimină chiar și cel mai puternic rimel sau orice alt produs rezistent la apă din jurul ochilor. 

Uleiul de măsline este plin de antioxidanți și vitamine cum ar fi vitamină A și E, iar după câteva zile vei observa cum partea de sub ochi și cercurile întunecate vor deveni mai puțin vizibile. Explicația este logică: uleiul hidratează pielea, iar cercurile întunecate sunt în principal o problemă cauzată de pielea uscată. 

Uleiul de cocoș s-au dovedit a fi un excelent mijloc de îndepărtare a machiajului ochilor, fiind un foarte bun hidratant și hrănitor al pielii. 

Uleiul de rozmarin elimină și cel mai permanent ruj. În plus, acesta îți va hrăni buzele și le va face să arate impecabil. 

Aşadar există o alternativă naturală şi 100% sănătoasă pentru demachiera tenului, iar produsele care se găsesc în comerţ nu sunt singura soluţie!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest