Uită de medicamente! Scapă rapid de hemoroizi cu ajutorul frunzelor de morcovi

 

Hemoroizii constituie o problemă pentru multe persoane, iar uneori tratamentul medicamentos nu mai are efect. Cei care suferă de această afecţiune au mare senzaţie de discomfort la nivelul anusului. Hemoroizii se manisfestă prin apariţia unor dilatații venoase în interiorul canalului anal, la o adâncime de circa 4-5 cm, prin dilatarea unor mici vene.

Hemoroizii apar din cauza constipației, unei se moştenesc genetic şi chiar statul prelungit pe șezut, poate conduce la această afecţiune. După ce ce au apărut, aceste varicozități continuă să își mărească dimensiunile, în contextul în care, prin localizarea lor, sunt zilnic traumatizate de defecație, conform site-ului secretele.com.

În general, persoanele cu vârste cuprinse între 45-65 de ani se pot confrunta cu această problemă, dar nu este o regulă. Hemoroizii se manifestă prin mâncărime locală şi înţepături, sângerare şi durere în zona rectală.

Dacă te confrunţi cu astfel de problemă, iar tratamentul medicamentos nu mai funcţionează, încearcă un remediu natural care te va ajuta să te vindeci rapid. 

Ingrediente: 

- 5 linguri de frunze de morcov tocate mărunt

- 1 litru de apa fiartă 

Mod de preparare:

Se fierbe apa, apoi se pun cinci linguri de frunze de morcov într-un recipient. Se toarnă apa peste frunze, apoi se acoperă vasul şi se lasă amestecul să stea timp de 60 de minute.

Se strecoară acest ceai şi se consumă o ceaşcă de trei ori pe zi. Consumă această soluţie regulat, timp de 6 luni de zile, minim 3 zile pe săptămâna, şi vei scăpa cu siguranță de hemoroizi. Mai mult decât atât, organismul tău se va detoxifia. 

Se poate accelare procesul de tratare, dacă aplici direct pe hemoroizi morcov ras fin, seara înainte de culcare.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest