Uită de medicamentele din comerţ! Încearcă cel mai puternic antibiotic natural preparat în casă

 

Dacă te-ai săturat să te îmbolnăveşti foarte des? Este timpul să îţi întăreşti imunitatea cu o metodă naturală şi eficientă. Uită de medicamentele din comerţ şi ai încredere în legume pentru că au mulţime de beneficii pentru organism.

Există un antibiotic natural pe care îl poți prepara acasă, simplu, este puternic și foarte eficient. Este recomandat să îl iei de două ori pe an. Pentru a beneficia de proprietățile sale, trebuie să-l consumi zilnic, timp de două săptămâni, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente: 

- o căpățână de usturoi

- un ardei

- o ceapă  

- o rădăcină de ghimbir

- o rădăcină de hrean 

- oțet de mere

Mod de preparare:

Într-un recipient pune aceste ingrediente şi umple trei sferturi din el. Sfertul rămas completează-l cu oțet de mere. Lasă-l la macerat două săptămâni. După scurgerea timpului, poți începe să consumi din acest antibiotic natural câte 30 ml  de 2-3 ori pe zi. Înainte de a înghiți cantitatea recomandată, fă gargară cu maceratul.

Preparatul acesta este ideal pentru că luptă împotrivă bolilor cardiace și a cancerului, stimulează circulația sângelui, are proprietăți antivirale, antiinflamatorii și antibiotice, elimină toxinele, este perfect în tulburări respiratoii și reumatice, favorizează buna funcționare a colonului, reglează nivelul de colesterol și tensiunea arterială.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest