Uită de tratamentele scumpe și încearcă acasă cea mai bună mască pentru a scăpa de riduri! Vei fi uimită de rezultate

 

Apariția ridurilor constituie un mare chin pentru femei, care dedică o bună perioadă de timp ca să obțină din nou un chip tânăr și fără imperfecțiuni.


Oricum, ridurile sunt un semn natural al îmbătrânirii și pot fi cotrolate mai bine cu un stil de viață sănătos. În primul rând, renunță la alimentele mult prea procesate și folosește produse fără parabeni.

Și schimbările hormonale duc la apariția ridurilor și trebuie să mergi la medicul endocrinolog pentru a primi tratamentul adecvat.

Dacă nu ești pregătită de injecții cu botox și de tratamente scumpe, ai nevoie de câteva ingrediente din bucătăria ta, iar în cel mai scurt timp, ridurile vor dispărea ca prin minune.

Iată ingredientele de care ai nevoie:

  • -apă plată - o ceașcă
  • lapte cald - 1 lingură
  • orez - 3 lingurițe
  • miere naturală - o lingură


Fierbe cele trei lingurițe de orez cu o ceașcă cu apă și lasă să se fiarbă timp de trei minture. Pune orezul să se răcească la temeperatura camerei. Păstrează apa și pune-o într-un pahar de sticlă. Amestecă orezul fiert cu o lingură de lapte cald și o lingură de miere naturalo până când se transformă într-o pastă.

Spală-ți foarte bine tenul înainte de a aplica pasta și las-o pe chip timp de 15 minute, apoi clătește cu apa în care ai fiert orezul. Repetă tratamentul în fiecare săptămână, informează mycentralhealth.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest