Uite-l pe Messi, nu mai e Messi! Un fost sportiv român i-a luat faţa argentinianului!

 
+3 click pentru
galerie

Lionel Messi e de departe unul dintre cei mai buni fotbalişti la nivel internaţional şi reuşeşte de fiecare dată să îşi genereze fani acolo unde merge.

Aşa s-a întâmplat şi la Bucureşti. Când Messi şi-a făcut apariţia, Capitala a devenit extrem de zgomotoasă. Străzile tăcute au prins viaţă, iar trotuarele din faţa hotelului unde este cazat "extraterestrul Barcei" erau neîncăpătoare.

Păzit mai ceva ca Barak Obama şi cu o gloată de ziarişti după el, Messi a reuşit să treacă de fanii care îşi doreau cu disperare un autograf al său. Ei bine, în lobby-ul hotelului, fotbalistul a avut parte de o mega surpriză. Pentru prima dată, valoarea lui Messi a pălit instant în faţa jurnaliştilor străini.

Atenţia presei străine s-a mutat spre un alt sportiv. Fost număr unu în tenisul mondial Ilie Năstase aştepta nerăbdător şi el venirea fotbalistului pentru a lua un autograf.

"Vreau să-l cunosc pe Messi, dar nu ştiu dacă Messi mă cunoaşte pe mine. Vreau să îi iau fetei mele un autograf pentru că ea e pasionată de fotbal. Dacă Messi îmi va spune să aştept o zi pentru a obţine un autograf, voi rămâne o zi să îl aştept. Mi-au luat şi bilete pentru amicalul de lux. Vreau să văd fotbalul lui Messi", a spus Ilie Năstase.

Chiar dacă românii au văzut venirea lui Messi în România cu ochi buni, nu se poate spune acelaşi lucru şi de partea cealaltă. "Messi a ajuns în ţigănie", au scris ziarele străine.

Sursa: marca.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest