Ultima discuție telefonică dintre Mitică Popescu și Florin Zamfirescu

 


Mitică Popescu și Florin Zamfirescu au fost buni prieteni de-a lungul anilor. Cei doi actori mai discutau din când în când, iar ultima oară au vorbit la telefon înainte de Revelion, pe data de 29 decembrie.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Zamfirescu a mărturisit că Mitică Popescu i-a spus că se afla la spital atunci când au vorbit la telefon. Marele actor era încrezător în viitor, însă iată că destinul a avut alte planuri cu el.

Florin Zamfirescu a fost șocat să afle că Mitică Popescu a murit, chiar dacă acesta era bolnav. Actorul se plângea des de singurătate. După decesul soției, nici nu a mai vrut să audă de căsătorie.

Mitică Popescu are un verișor, dar și un nepot actor la Târgoviște. Rămâne de văzut pe mâinile cui va rămâne averea lui după o carieră de succes.

„Ultima oară am vorbit cu el exact cu șapte zile înainte de ea muri. L-am sunat să văd ce face de Revelion, era 27 decembrie. (...) Mi-a spus că este la Elias, a avut o sincopă și că o să fie bine. (...) A plecat fără să-și ia Rămas bun, ca să zic așa. Pe mine m-a șocat bruschețea, faptul că s-a petrecut așa fără preambul, bine, el era bolnav pentru că era în vârstă. Era singur, se plângea de singurătate (...) Nu știu ce urmași are, știu că are un văr sau mai curând nepot actor, la Târgoviște”, a mărturisit Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest