ULTIMA ORĂ! Imaginile durerii, la capela din Bellu! Rudele Denisei abia se mai țin pe picioare

 

Moartea Denisei Răducu a căzut ca un trăsnet peste rudele artistei, acestea fiind, acum, în situația de a o înmormânta pe cântăreața de doar 27 de ani. Iar în aceste momente, cu toții se află la capela cimitirului Bellu, loc în care o veghează și o plâng pe tânăra răpusă de o boală cumplită.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imaginile care spun totul despre ce se petrece în sufletul rudelor Denisei. Astfel, în fața capelei în care este depus trupul neînsuflețit al artistei, rudele vedetei au instalat un cort alb în care se adăpostesc de soarele de afară și din care cei nevoiași care trec pe acolo pot primi un colac în memoria Denisei.


Dar, pare-se, niciunul dintre apropiații Denisei nu are starea necesară pentru a se odihni mai mult de câteva minute pe scaunele amplasate acolo, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro fiind elocvente în acest sens. Pentru că, deși sunt epuizați și distruși de durerea pe care o resimt, par că vor să se liniștească cumva, singura soluție fiind să se miște de colo-colo, fără țintă.
Iar mama Denisei, îmbrăcată în negru, cu un batic de aceeași culoare, este cea care încearcă să organizeze lucrurile așa cum se cuvine pentru înmormântare. Vorbește cu oamenii, are grijă ca toți să știe ce au de făcut și... încearcă să fie tare. Pentru că, atunci când durerea o copleșește, din nou și din nou, sărmana femeie care trăiește cel mai cumplit coșmar prin care poate trece o mamă - să se vadă nevoită să își îngroape odorul de doar 27 de ani - pleacă, grăbită, spre una dintre mașinile familiei. Iar acolo, de cum ajunge, se pune pe scaunul din față și începe să plângă până când îi seacă lacrimile...

VEZI AICI IMAGINILE DEVASTATOARE DE LA CAPELĂ


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest