Ultima piesă a Andreei Bălan, dedicată în totalitate lui George Burcea! Și-a strigat durerea în versuri/ VIDEO

 

Andreea Bălan îşi strigă suferinţa! Artista a lansat melodia în care spune tot ce a pătimit și care pare a fi dedicată în totalitate lui George Burcea! Care sunt adevărurile ascunse de până acum?

Andreea Bălan a scos o nouă piesă care a stârnit tot felul de controverse. În piesa ce pare dedicată fostului soț, artista exprimă în versuri suferința pe care a trăit-o atunci când atât ea, cât și George Burcea au dat la o parte iubirea pentru orgoliu. Amândoi sunt conștienți că nu mai există cale de întoarcere, fapt ce îi face să sufere în tăcere.

„Uite cum stăm față-n față
Îngeri inofensivi cu armele pe masă
În suflete goi, pregătiți de război
Ne vânăm unul pe altul sub privirile de gheață”

Cu o atitudine de “bad girl” completată perfect de ținuta rock și de mesajul extravagant, Andreea Bălan afișează o imagine de femeie puternică, dar cu sufletul rănit!

Mai mult, chiar și atunci când au ajuns să se întâlnească, atât el cât și bărbatul căruia îi sunt dedicate versurile, au ținut garda sus, mereu pregătiți să își arunce săgeți otrăvite.

„Și mă întreb cum am ajuns noi doi
Să facem din iubire un război
Ieri ne țineam în palme
Cum am ajuns noi să facem din cuvinte arme
Ce ne lovesc în inimă și dor”

“Pregătită de război” așa se descrie Andreea Bălan, care în ciuda suferinței este decisă să lupte și să nu ierte. Artista își ține capul sus și afișează o imagine de femeie invincibilă, însă pe interior rănile sunt încă deschise, iar regretele par din ce în ce mai prezente.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest