Ultimatumul lui Nick Rădoi pentru Mădălina Apostol: „Relația asta de ”du-te - vino” nu mai poate fi continuată”

 

Milionarul nu se simte deloc confortabil cu situația actuală, când este pus în stand-by de către iubita lui. La Antena Stars acesta i-a cerut să ia o decizie.

 

Relația dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi atârnă de un fir de ață, după ce milionarul i-a dat un ultimatum iubitei sale, într-o intervenție la Antena Stars. Bărbatul nu își dorește să părăsească Statele Unite, în vreme ce partenera lui se simte legată de România. Drept urmare, după ce a petrecut revelionul în SUA, alături de Nick Rădoi, Mădălina Apostol a revenit în țara natală și l-a pus pe omul de afaceri în stand-by. Practic, de patru săptămâni nu i-a mai dat niciun semn, iar acesta nu se împacă deloc cu situația.

 

„Au trecut încă patru săptămâni de când este în România. Nu pot să zic decât că lucrurile stau așa ca și înainte. Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină. E vorba de viața ei, așa cum este vorba de viața mea, pe care eu deja mi-am făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Deci nu voi pleca din America”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars.

 

Chiar dacă nu are un răspuns oficial din partea Mădălinei, comunicarea dintre ei fiind inexistentă, Nick pare a fi din ce în ce mai sigur că relația lor s-a terminat. Cu toate acestea, el vrea să știe sigur, astfe încât să poată reveni la viața de bărbat singur.

 

„Sunt convins că decizia o voi auzi, chiar dacă nu există comunicare. Într-o zi sper să aud și eu răspunsul, pentru că relația asta de ”du-te - vino” nu mai poate fi continuată. E o relație care a fost 9 ani ”du-te - vino”. Va trebui pus un punct și punctul acesta vreau să-l pun, dacă ea nu are putere să-l pună și nu poate să ia o decizie ... deși cam înțeleg decizia ei. Aș vrea să știu și eu dacă suntem liberi din nou sau nu. Să dau drumul la Facebook și la Instagram, dacă sunt liber”, este mesajul lui Nick Rădoi pentru Mădălina Apostol.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest