Ultimele 60 de secunde din avionul morţii! Se ţipa "Doamne Dumnezeule" în mai multe limbi

 
+2 click pentru
galerie

Ţipete, zgomote metalice şi haos! O înregistrare făcută înainte cu câteva momente ca avionul Airbus 320 să se prăbuşească în Alpii Francezi a ieşit la iveală. Prin ce au trecut pasagerii in ultimle clipe din viata lor, este de a dreptul terifiant.

Ultimele secunde înainte de dezastrul din Alpii Francezi au fost fimate cu telefonul mobil! Aparatul a fost descoperit la locul accidentului de către anchetatori. Scenele sunt haotice şi e greu ca oamenii din imagini să fie identificaţi.

Strigătele pasagerilor se aud clar şi este evident că ei ştiau ce urmea să se întâmple. Mai multe persoane ţipau "Dumnezeule!" în mai multe limbi.

"La ora 10:27 avionul a atins altitudinea de croazieră, iar pilotul îi cere lui Lubitz să se pregătească de aterizare la Düsseldorf. Acesta rosteşte câteva cuvinte: "SPER", "VOM VEDEA". Apoi, copilotul îi spune comandantului că poate "ACUM" să meargă la toaletă. Se aude zgomotul unui scaun, o uşă care se închide: comandantul a ieşit din cockpit. Andreas Lubitz este singur la comanda avionului," scrie ziarul Bild.

Nici nu a plecat bine, că două minute mai târziu, avionul a început să coboare.

Controlorii aerieni francezi încearcă să contacteze aparatul, în zadar. În avion, aproape în acelaşi timp, sună o alarmă. Apoi s-a auzit o "izbitură". Apoi vocea pilotului: "Pentru numele lui Dumnezeu, deschide uşa". Lubitz s-a blocat în cockpit, singur la comandă. În avion, pasagerii încep să ţipe."

Şi câteva zgomote metalice au fost auzite pe înregistrare.

"La 10:35 se aud noi lovituri, cu ceva "de metal, în uşa cabinei de pilotaj", pe care pilotul încearca să o deschidă cu un topor. 90 de secunde mai târziu, o nouă alarmă, în timp ce aparatul este la 5.000 de metri altitudine. Comandantul strigă: "Deschide uşa!"

Spre final se aud urlete din ce în ce mai puternice. Apoi linişte totală.

"5 minute mai târziu, Airbusul se loveşte de un munte, se aud urletele pasagerilor. Acestea sunt ultimele sunete înregistrate."

În urma prăbuşirii avionului Airbus 320, al unei companii germane, în Alpii Francezi, au murit 150 de persoane. Copilotul aparatului, Andreas Lubitz este suspectat că a prăbuşit aeronava intenţionat.

Foto: Hepta

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest