Ultimele informaţii despre starea lui Gabriel Cotabiţă! Ce spun medicii despre o eventuală recuperare

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut trei săptămâni de când Gabriel Cotabiţă se află pe un pat de spital, conectat la aparate. Ce se va întâmpla cu artistul, este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Situația lui Gabi Cotabiță rămâne una îngrijorătoare după cum spun chiar medicii. Artistul este în stare gravă, dar stabilă. Se pare că șansele ca el să se trezească și să fie din nou așa cum îl știe o țară întreagă sunt minime.

"Formula diplomatica stară gravă, dar stabilă, este o formulă tristă, cu mare gravitate pentru soarta unui om şi noi suntem fiinţa biologice şi sociale. Problema e nu să supravieţieşti, ci cum să supravieţuieşti. Dacă Gabriel Cotabiţă va supravieţui, va fi cu totul alt om, faţă de cum era el. E un tratament de recuperare specializat, dar care nu poate să înlocuiască celule distruse. Iar celulele cerebrale se recuperează într-o extrem de mică măsură, dar niciun caz celulele care nu au fost oxigenate, nu sunt total reversibile. Asta e drama," a spus doctorul Nicolae Bacalbaşa, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest