Ultimele momente din viața lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat ciobanul vedetă de pe Youtube!

 

Ion Șmecherul a murit în comă alcoolică în urmă cu două zile. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela din satul Gârbova.

 

Cumnata lui Ion Șmecherul a povestit ultimele clipe din viața acestuia. Ea a spus că ciobanul vedetă de pe Youtube se afla în curte și a căzut de pe scaun cu fața în jos, după ce era deja beat.Imediat s-a dus să caute ajutoare pentru a-l putea ridica, fără a lua în calcul că s-ar putea întâmpla o așa tragedie. După ce l-au luat de afară, pe picioarele lui, aceștia l-au pus pe Ion Șmecherul în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore să se liniștească, fiind obișnuiți cu astfel de situații.

 

După o perioadă mai lungă de timp cumnata lui a revenit în casă, însă și-a dat seama că Ion tot nu se mișcă. Atunci i-a dat câteva palme, i-a dat cu apă pe față, însă nicio mișcare. În acel moment a realizat că Ion Șmecherul a murit, și a anunțat rudele și autoritățile. La fața locului s-au deplasat ulterior o ambulanță și un echipaj de poliție, iar medicii au constatat decesul ciobanului.

 

Culiță Sterp a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

 

Trupul fără viață al lui Ion Șmecherul, celebrul cioban de pe YouTube, a fost depus la capela din satul Gârbova, acolo unde oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest