Ultimele noutăți privind starea de sănătate a Narcisei Suciu după operație: „Mă resimt”

 

Îndrăgita cântăreață a fost operată de urgență zilele trecute, iar acum a fost externată din spital. Cum se simte vedeta.

 

În a doua jumătate a lunii august, între două concerte, unul la Baia Mare, celălalt în apropierea Bucureștiului, Narcisa Suciu s-a simțit rău, drept urmare a ajuns de urgență la spital, unde medicii au spus că numai o operație o poate salva. Intervenția chirurgicală a avut loc de urgență, având în vedere că vedeta avea apendicele perforat. Artista a ieșit din spital după zece zile de la internare și a ărturisit că viața ei a „atârnat” de un fir de păr. Narcisa Suciu susține că nu mulți ar fi reușit să scape din situația prin care ea a trecut.

 

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a mărturisit Narcisa Suciu, pentru impact.ro

 

Artista a dezvăluit că nu va mai cânta, însă nu a mărturirisit pentru cât timp, și nu se va mai întoarce în Finlanda, ci va rămâne în București în următoarele două săptămâni. „Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil!”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest