Uluitor! Poarta către altă lume! Balta Vrăjitoarelor, locul care îți face părul măciucă

 

Pe teritoriul României există mai multe zone unde realitatea este învinsă de paranormal şi unde tărâmurile se contopesc în şoapte de legende, mistere şi poveşti incredibile. Lângă Bucureşti, se află o baltă blestemată, temută de localnici.

Pădurea Boldu-Creţeasca este înconjurată de legende stranii, iar în inima ei ascunde o baltă de câteva zeci de metri pătraţi, devenită loc de pelerinaj al vrăjitoarelor. Ele se adună aici şi fac diverse descântece, iar oamenii de prin partea locului spun că este un loc blestemat.

Balta Vrăjitoarelor a căpătat acest nume deoarece, atrase de energiile din acest loc mistic, vrăjitoarele se strâng în nopţile de Sânziene, Sfântul Gheorghe şi Sfântul Andrei, pentru a practica tot felul de ritualuri magice.

Pelerinajul la balta din mijlocul pădurii a devenit o tradiţie transmisă din generaţie în generaţie între vrăjitoare. Se spune că orice vrajă spusă pe malul acestei bălți se îndeplineşte.

Parcă pentru a adânci misterul din povestea vrăjitoarelor, există oameni care spun că au observat în preajma bălţii o serie de fenomene ciudate, precum fulgere globulare şi furtuni pornite din senin. De asemenea, animalele ar refuza să bea apă din lac, preferând parcă să moară de sete decât să se adape din baltă.

Se spune şi că balta pare a fi o poartă către o altă lume. Deşi nu este mai adâncă de un metru şi jumătate, orice arunci în apă ar dispărea pentru totdeauna. Oamenii ar fi aruncat o dată în apă un bolovan greu de 20 de kilograme, care a fost "înghiţit" complet în doar două săptămâni.

Născociri sau nu, miturile se transmit de la o generaţie la alta şi dau fiori pe şira spinării. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest