Umilință supremă pentru Cristina Ich, după ce a fost dată afară dintr-un restaurant! Motivul este incredibil/ VIDEO

 

Cristina Ich tună și fulgeră după ce a fost dată afară dintr-un restaurant! Ceea ce trebuia să fie o seară de joi relaxantă alături de doi buni prieteni, s-a dovedit a fi o experiență extrem de neplăcută pentru celebra influenceriță.

Cristina Ich a făcut un scandal monstru pe contul său de socializare, după ce a fost umilită în ultimul hal de chelnerița localului unde a mers să se delecteze cu preparate fine alături de prietenii săi. „Angelina Jolie de România” a dezvăluit că nu a fost primită în restaurant pe motiv că nu este îmbrăcată adecvat.    

În ciuda faptului că toate hainele pe care le purta Cristina Ich aparțineau unor designeri celebrii, modul în care le-a combinat nu a fost tocmai potrivit pentru codul vestimentar al restaurantului, astfel că nu i s-a permis accesul în local.

Cristina Ich a mărturisit că nu a deranjat-o neapărat faptul că nu a putut intra în restaurant, cât tonul pe care l-a avut chelnerița în momentul în care i-a vorbit.

„Deci mă pregăteam, am făcut rezervare cu Costi și cu Gabi să mâncăm, în condițiile în care acolo se ascultă muzică house dar din aia de drogangeală level 999. N-ai voie să intri, nu sunteți adecvat îmbrăcați, în condițiile în care acest restaurant este pe ponton, n-are vreo stea, două, deci atât m-a enervat fetița aia și cum a zis data viitoare, dar putea să spună de la intrare, dar ea s-a uitat așa cu coada ochiului și ne-a zis data viitoare să veniți. Să mori tu, păi ce noi ne luăm din Dragon, Tom Ford mi-am pus by the Lake. Tu ce ești mă, Gucci și Palm Angels, nu eram adecvat îmbrăcați. Eu mă întreb, cum îi angajați?”, a transmis Cristina Ich pe contul de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest