Umilinţe, violenţe şi jigniri de neimaginat! Vedetele care au fost călcate în picioare de taţii lor

 

Sunt vedete şi pare că au tot ce vor, dar nimeni nu s-ar fi gândit la ce se află de fapt în adâncul sufletului lor. Nu este neapărat vorba de o inimă de copil, de inocenţă şi de ambiţie, ci de traume iremediabile din copilărie, în care, tatăl a fost protagonistul principal şi negativ.

A sucit minţile multor bărbaţi celebri din showbiz, iar acum i-a declarat război total propriului tată! Denisa Botcari nu l-a putut ierta niciodat pe tatăl ei, pentru că a părăsit-o şi, pentru a-i da o lecţie, l-a chemat în faţa judecătorilor.

Simona Traşcă a avut şi ea o copilărie de coşmar ... Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca în spatele zâmbetului să ascundă atâta durere. Blonda a trăit o adevărată dramă şi a povestit cu lacrimi în ochi momentele prin care a trecut.

"Acum îi pare rău, dar m-a afectat foarte mult. Nu pot să trec peste, să îmi trăiesc şi eu viaţa normală. Mâncam foarte multă bătaie. Eu sunt foarte calmă, dar dacă cineva sare la mine, mă transform. E ca un fel de autoapărare, văd negru în faţa ochilor şi mă apăr. Era agresiv cu toată lumea din casă, mama nu are dinţi în gură", a mărturisit în trecut Simona,

Şi mama ei a făcut dezvăluiri despre brutalitatea bărbatului de lângă ea: "O bătea taică-su până făcea pe ea... Ea a suferit foarte mult... Tremura... Toate aşa adunate...".

Nici surorile Gabor nu au numai amintiri plăcute din copilărie. Cele două vedete au fost supuse unor tratamente crunte: "Asemeni multor români care pleacă peste hotare pentru a asigura o soartă mai bună copiilor, şi mama Gabor a plecat la muncă în Italia. Tatăl rămas să supravegheze cele trei fete ar fi apucat pe căi greşite şi s-a împrietenit la cataramă cu Zeul Bachus. Nu de puţine ori, ameţit de aburii alcoolui, ar fi ridicat palma spre copile, foştii vecini de apartament amintindu-şi scandaluri domestice răsunatoare pe vremea aceea", au povestit apropiaţii în trecut.

Nici Oana Lis nu a avut o copilărie uşoară. A crescut cu bătăi, umiliţe şi scandaluri din partea tatălui ei. Aceste gesturi au lăsat urme adânci în inima Oanei, care a intrat în direct. "Undeva credeam că am greşit eu, dar astea sunt întrebări inutile pe care nu are rost să ţi le pui. Acum e Poliţia, mă rog, încă nu e o lege, dar acum sunt fundaţii, televiziune, Internet, se pot face mai multe... Tata lua mai tot timpul amendă. M-au afectat mult. Cred că nici după 25 de ani nu mi-am revenit. Pe de-o parte problemele te călesc... Mi-a fost frică de oameni... Nu aveam încredere. A fost foarte greu, dar Viorel m-a ajutat mult să trec peste asta", a mărturisit vedeta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest