Un actor celebru s-a logodit cu sosia fiicei sale! Diferența de vârstă este de 38 de ani!

 
+5 click pentru
galerie

Un actor celebru s-a logodit cu o tânără mai mică decât el cu 38 de ani! Alegerea amoroasă a fost ridiculizată de multă lume, atât din cauza diferenței de vârstă, cât și din cauza asemănării logodnicei cu fiica sa!

Dolph Lundgren este un nume cu greutate în cinematografia filmelor de acțiune din anii ’90. Actorul în vârstă de 62 de ani s-a îndrăgostit nebunește de o antrenoare de fitness de numai 24 de ani, cu care s-a logodit în Suedia. Emma Krokdal are 24 de ani și este aproape de vârsta fiicei mai mari a lui Dolph, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe actor să o ceară în căsătorie și să își vrea să îsi clădească o familie alături de ea.

                                  Doloph Lundgren cu logodnica sa, Emma Krokdal ​ 

Cei doi sunt într-o relație de câteva luni, însă chiar și așa, au considerat că sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care deja fac planurile de nuntă. Anunțul logodnei a fost făcut chiar de Dolph Lundgren pe contul său de socializare, dar reacțiile nu au fost chiar cele pe care și le-ar fi dorit.

„Felicitări fiicei tale. Cine e norocosul?”/ „Fiica ta s-a logodit? Felicitări Dolph!”/ „Felicitări fiicei tale și partenerului ei” au fost câteva dintre comentariile ironice ale urmăritorilor actorului.

 

                                      Dolph Lundgren cu fiica sa, Ivy

În 2019, cei de la TMZ l-au întrebat pe Dolph Lundgren ce părere are despre actorii de la Hollywood care încep o relație cu femei mult mai tinere decât ei. Starul cinematografic a susținut că vârsta nu ar trebui să conteze, ci modul în care se înțeleg și personalitățile lor.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest