Un actor cunoscut de stand-up comedy din România a ajuns după gratii pentru trafic de droguri!

 
+2 click pentru
galerie

Pe zi ce trece ies la iveală din ce în ce mai multe cazuri în care celebritățile din România au probleme din cauza drogurilor. Așa a fost și în cazul acesta, în care un actor cunoscut de stand-up comedy de la noi din țară a ajuns după gratii pentru trafic de droguri.

Vlad Bieltz, căci despre el este vorba, a fost arestat după ce „și-a ajutat” un prieten să facă rost de droguri. Actorul de stand-up comedy a ajuns după gratii, fiind acuzat de intermediere de trafic de droguri.

Actorul a mărturisit că motivul pentru care a intrat în vizorul polițiștilor a fost pentru că i-a spus unui prieten de unde își poate procura cocaină.

„E foarte amuzantă povestea. M-a întrebat un băiat de unde să-și ia cocaină și i-am zis de unde. Oamenii m-au băgat la intermediere la trafic de droguri. Au zis că dacă eu nu-i ziceam omului de unde să-și cumpere, omul nu-și cumpăra cocaină. Iar intermedierea se consideră trafic, se dă aceeași pedeapsă, fie că-i dai tu, fie că-i zici de unde să ia, cam tot aia e. Încadrarea e 5-12 ani.” a dezvăluit Vlad.

Se pare că toate conversația cu prietenul „nevoiaș” a fost monitorizată de un polițist care a filmat toate discuțiile cu actorul de pe telefon. Vlad Bieltz a fost arestat preventiv în timpul pandemiei unde a stat o timp de o lună de zile, în Rahova.

„Mi se părea stupid când mă uitam la televizor și auzeam oameni că se plâng că 'vai, stau cu prietena mea în 50 metri pătrați și ne-am plictisit de Netflix și facem depresie și ne sinucidem'. Stai să vezi când n-ai Netflix, n-ai telefon și stai în 12 metri pătrați cu 3 oameni pe care nu-i cunoști și cel mai probabil sunt niște retardați și boschetari'” a mai spus Vlad.

Actorul ar fi putut scăpa de închisoare dacă ar fi colaborat cu Poliția. Mai mult de atât, deși a fost achitat, acum actorul tot va mai trebuie să dea socoteală, iar asta pentru că DIICOT a făcut recurs.

„Mi s-a propus să colaborez. Am refuzat, de asta am fost arestat. Dacă aș fi colaborat, nu mai eram arestat. Când m-au luat de acasă mi-au zis că e grav și m-au dus la Parchet, la audieri. Mi-au zis că fie colaborez, fie îmi dau pe 24 de ore și vedem după aia. Iar apoi mi-au dat arest preventiv pe 30 de zile.” a dezvăluit Vlad.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest