Un actor de la Hollywood, abuzat sexual de un bărbat, în adolescență! A fost bătut până a rămas inconștient!

 
+2 click pentru
galerie

Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au început să se deschidă și să vorbească despre traumele care le-a marcat existența. Printre ele se numără și actorul Matthew McConaughey, care a dezvăluit că a fost abuzat sexual, când avea 18 ani!

În autobiografia „Greenlights”, actorul american Matthew McConaughey, a dezvăluit că a fost victima abuzurilor sexuale de mai multe ori, în anii tinereții. Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 50 de ani, și-a deschis sufletul și a povestit câteva dintre experiențele marcante ale vieții sale.

Matthew McConaughey a dezvăluit că prima sa relație sexuală nu a fost consensuală și a fost șantajat: “Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”.

A fost abuzat sexual de un bărbat

Episodul abuzului sexual de la 15 ani nu a fost singular, iar Matthew McConaughey a mai fost supus la o experiență traumatizantă de genul acesta, la vârsta de 18 ani, când a fost bătut până a rămas inconștient, moment in care a fost molestat de un bărbat străin, în spatele unei dube.

Fără să dea mai multe despre episodul șocant, actorul de la Hollywood a ținut să precizeze că niciodată nu s-a victimizat din cauza experiențelor trăite, considerând că toate au făcut parte din drumul lui până în punctul de față.  

“Nu m-am simţit vreodată o victimă”, a scris McConaughey. Apoi a adăugat: “Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest