Un altfel de interviu! Care este marea dragoste a lui Chef Cătălin Scărlătescu! Amănunte neştiute din viaţa personală VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Chef Cătălin Scărlătescu este întotdeauna o apariţie, iar femeile cad secerate atunci când îl văd. Un bărbat carismatic, cu mare noroc pe plan sentimental, bucătarulului i s-a pus capac. În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru emisiunea Trips&Tricks La Drum cu Vedetele, acesta a măturisit care este marea lui dragoste.

A dat cărţile pe faţă! Mare dragoste a lui Chef Cătălin Scărlătescu este un loc, nu o persoană. Bucătarul a măturisit că ori de câte ori este stresat şi simte nevoia să se relaxeze şi să se detaşeze de cotidian, marea este cea care reuşeşte să îi alunge toate grijile şi supărările. Astfel încât, a devenit un ritual să îşi ia o scurtă vacanţă de o săptămână, pe mare, fără telefon şi fără nimic ce i-ar perturba liniştea.

„Noi muncim mult la emisiune. Şi după ce am scăpat de emisiune, cel mai important lucru pentru mine, este să fug o săptămână pe apă. Îmi ia toate grijile, în momentul în care eşti pe mal, viaţa asta cotidiană: du-te colo, rezolvă, fă ceva, găteşte. Pe mare, telefonul l-am închis. L-am aruncat în cabină. Nu mai există nimic decât marea întinsă. Nu sunt decât eu cu mine. Mă relaxez total. Atunci uiţi de absolut tot.” a spus Chef Cătălin Scărlătescu, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Trips&Tricks La Drum cu Vedetele.

Chef Cătălin Scărlătescu este un om căruia îi place să fie înconjurat de prieteni, după cum a şi mărturisit, cu toate acestea, există un om pe care şi l-ar fi dorit alături de el, în continuare, dar nu mai este posibil. Răzvan Ciobanu i-a fost confident, prieten şi designer, iar după ce au fost redifuzate imaginile cu regretatul creator de modă la "Chefi la Cuţite", celebrul Chef a dezvăluit amănunte din relaţia de prietenie care i-a legat pe cei doi.

„Eu am fost prieten bun cu el. El mi-a făcut primele mele bluze, astea mai fashion, împreună cu el le-am făcut. Ne ştim de ani buni. El oricum era un om foarte special şi foarte diferit de restul oamenilor. El tot timpul era altfel decât alţii. Îţi dai seama dacă m-a surprins pe mine care-l ştiu şi ne cunoaştem şi am ieşit de o grămadă de ori, pe colo, pe colo. Niciodată în viaţa lui nu a spus nimic de mâncare şi am rămas şi eu surprins. Ciobanu face plăcintă. Băi, e glumă. Şi culmea, o plăcintă bună. Și bună, extraordinară a fost. (...) Momentele în care am desenat bluza împreună, eu îi spuneam că vreau liniile așa, fă-mi așa şi el desena. Asta îmi vine tot timpul în cap, pentru că am lucrat mult de tot la nişte bluze cu el. Pe care acum mi le-am pus pe toate deoparte şi le păstrez. Nu le mai îmbrac, pentru că nu vreau să le stric.” a spus Cătălin Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest