Un artist britanic a violat și a torturat patru femei: „Ele au vrut să se joace”. A fost condamnat la 24 de ani de închisoare!

 

Un artist britanic a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, după ce a violat și a torturat patru femei, în mod repetat! Cântărețul în vârstă de 33 de ani a dezvăluit în fața judecătorilor că i-a plăcut să își supună victimele la chinuri teribile!

Andy Anokye, un muzician din Marea Britanie, cunoscut sub numele de Solo45 a sechestrat patru femei pe care le-a violat și terorizat, în mod repetat. Victimele cântărețului au descris în fața judecătorilor cum au fost bătute și amenințate cu armele, în timp ce fețele le erau acoperite cu cârpe cu clor. Mai mult decât atât, tratamentele la care au fost supuse au fost filmate cu telefonul mobil.

Nu le consideră victime

Bărbatul a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților! Andy Anokye a admis in fața judecătorilor că i-a plăcut să le terorizeze și să le violeze, însă a insistat că de fiecare dată, femeile și-au dat consimțământul „să se joace de-a violul”.

Un alt violator în serie care a frapat Marea Britanie este un fost concurent al concursului muzical „X Factor”, Phillip Blackwell care timp de 22 ani a agresat sexual nouă femei, pe care le filma în timp ce le viola.

Pe baza descrierilor făcute de victime, Phillip Blackwell era un om „calculat și calm” și le spunea victimelor sale „să se bucure de el”, în timp ce le viola. Potrivit surselor din presa internațională, bărbatul își alegea victimele cu grijă, le răpea, le urca în mașină cu forța, după care le agresa sexual.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest