Un bărbat face mărturii incredibile din lumea de dincolo: „Am simțit că o putere mă ridică de pe pat”

 

A văzut iadul în timp ce era în moarte clinică! Medicii l-au declarat mort şi, în timp ce era în lumea de dincolo spune că s-a întâlnit cu diavolul! Apoi, după 13 ore s-a trezit în morgă!

„Acel Dumnezeu m-a convins, nimeni nu m-ar fi putut convinge că există un Dumnezeu. Eram ateu, eram ateu convins. M-am lăsat pe pătuț...cu mâinile pe piept...și am văzut un om înalt, cam de 7 metri, cu față lungă, albă ca zăpada, cu ochi roșii, dinți roșii, costum ca o tablă de flăcări pe el...A venit lângă patul meu, cu mâinile la spate și mi-a zis pe nume. 

Mi-a spus: eu sunt Diavolul sau moartea, cum vrei să-mi zici...am venit după tine. Mă privea și scrâșnea din dinți, apoi mi-a zis: vino după mine, urmează-mă. 
Când a zis urmează-mă am simțit că o putere mă ridică de pe pat și am mers după el. Mergând după Diavolul acesta până în față unui tunel...m-am îngrozit.

Pentru prima data în viață mea am început să mă rog la Dumnezeu...și am zis: dacă exiști cu adevărat, iartă-mă și scăpa-mă de focul îngrozitor al Iadului, pentru că voi spune orișicui că tu exiști și voi face voia Ta.

A apărut între mine și Diavol o mână de la umăr în jos...cu o îmbrăcăminte albă și cu degetul arătat spre mine, era mâna lui Iisus Hristos. Îngerii mi-au spus intrăm în palatul Raiului...mi se părea că e din flori, pentru că nu am văzut zid din cărămidă sau ceva", povesteşte bărbatul.

Mărturiile incredibile ale omului care susţine că s-a întâlnit cu Diavolul le vezi în video de mai sus. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate