Un chinez a experimentat! Cum să trăieşti 256 de ani? Gândeşte pozitiv!

 

Trăim într-o epocă a vitezei. Totul se întâmplă atât repede încât nu mai apucăm să ne îngrijim mintea şi sufletul aşa cum se cuvine. Suntem prea stresaţi, prea ocupaţi şi uităm că sănătatea este cea mai importantă.

Dacă vrem totuşi să avem o viaţă lungă şi frumoasă ar trebui să gândim pozitiv.

Medicii confirmă că majoritatea bolilor cu care se confruntă omul modern sunt cauzate de gândurile negative. Gândurile negative sunt cele care declanșează bolile, iar gândurile pozitive ar putea fi tratamentul universal pentru majoritatea maladiilor.

Mai mult decât atât, minciuna duce la o stare euforică. dar nu pentru că esti fericit că ai ieşit dintr-o situaţie cu ajutorul unei minciunici, ci pentru că esti predispus la alcoolism! Dacă esti încăpăţanat specialiştii spun că te poţi alege uşor cu.diabet!

De boli cronice, infecţii şi boli de piele suferă persoanele care nu au principii morale, în timp ce bolile de piele şi durerile în gât sunt specifice oamenilor răzbunători.

Aşa că cine îşi doreşte o viaţă lungă ar trebui să ţină cont de sfatul chinezului care a trăit 256 de ani. Acesta a mărturisit că secretul longevităţii sale este medicina holistică, dar şi blândeţea cu care şi-a tratat viaţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest