Un club din București a strâns toate numele mari ale muzicii românești la un loc

 
+6 click pentru
galerie

Sunt puține locuri în București în care muzica e LIVE. În fruntea lor, cu o istorie de 5 ani în spate, e TRIBUTE. Plasat într-una dintre cele mai elegante zone ale centrului Capitalei, pe Calea Victoriei, din zona Ateneului, clubul a reușit să aducă în 2014, pe scena sa, cei mai buni artiști români ai momentului. Tribute și-a construit astfel reputația: e locul care aduce LIVE-ul în viețile celor care-i calcă pragul.


Horia Brenciu e un obișnuit al casei, fiind și primul artist care a concertat vreodată în club. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 5 ani de TRIBUTE, Brenciu și orchestra sa au făcut un show de excepție, care s-a ținut, bineînțeles, cu casa închisă. Artistul a cântat piesele de pe cel mai recent album al său, 40+, dar și melodii celebre ale lui Frank Sinatra sau Sting. Tabloul serii a fost complet, glumele și carisma lui Brenciu vrăjind chiar și cei mai sceptici spectatori. Un concert care a rămas în amintirile celor prezenți și în istoria TRIBUTE.


Și Loredana a susținut un concert extraordinar anul acesta la TRIBUTE. Diva Inamorata a dus publicul într-un periplu muzical, cântând cele mai recente hituri ale ei, dar și clasicele Bună seara, iubite sau O fată singură în noapte. O seară plină de emoție, dar și senzualitate, asta a reușit să le ofere Loredana tuturor celor prezenți în club.


O altă apariție feminină de excepție, Delia Matache, a urcat pe scena TRIBUTE alături de bandul ei, susținând un show nemaipomenit. Artista și-a demonstrat forța vocală, dar și calitățile de seducătoare, spectacolul ei fiind unul foarte sexy. Cele mai recente hituri ale ei, dar și piesele care au consacrat-o în N&D, toate au răsunat din clubul de pe Calea Victoriei.


VUNK
au transformat clubul într-un veritabil Oraș al Minunilor, aducând LIVE-ul în viețile spectatorilor. Puși pe glume, carismatici, dar și îndrăgostiți, băieții au dat tot ce au avut mai bun pe scena TRIBUTE, demonstrându-și popularitatea. VUNK s-a integrat perfect în tabloul numelor mari care au cântat în club.

Direcția 5, VAMA, Zdob și Zdub sau Holograf
sunt doar alte câteva nume care au cântat LIVE pe scena TRIBUTE în 2014. Iar concertele anului nu s-au termina încă. Pentru programul lunii decembrie, vizitați site-ul oficial al clubului.


Clubul TRIBUTE se află în București,  pe Calea Victoriei 118.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest