Un copil de patru ani, de două ori sub roțile aceleiași mașini 4x4: ”Nu l-am simțit”

 

Un copil a fost călcat pe trecerea de pietoni de două ori de un autovehicul 4x4. Șoferul a mărturisit că ”nu l-a simțit”.

Conform The Mirror, un băiețel în vârstă de patru ani a supraviețuit miraculos după ce a fost călcat de un vehicul 4x4 de două ori. Șoferul autoturismului a mărturisit că nu ”a simțit” copilul sub roți, chiar dacă a staționat după ce l-a lovit în ambele dăți.

Incidentul șocant a avut loc în jurul orei 5 după amiaza în Lingshi, în provincia Shanxi din China de nord. Copilul folosea marcajele de trecere de pietoni în timp ce circula pe stradă. 

Camerele de filmat din jurul drumului au surprins întreaga scenă. După ce l-a călcat prima oară, șoferul a oprit mașina, a dat în spate, apoi l-a mai călcat o dată înaintând. 

Copilul a fost înconjurat de martorii scenei, apoi șoferul a coborât din mașină și l-a luat în mașină, ducându-l la spital. 

Bărbatul care se afla la volanul mașinii era un soldat retras care nu avea permis de conducere și nu avea nici carte de identitate chinezească. 

Micuțul de patru ani este acum într-un spital local în stare stabilă și este ținut sub observație.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest