Un fost concurent de la „Insula Iubirii” s-a căsătorit cu ispita care l-a cucerit definitiv!

 
+3 click pentru
galerie

Un fost concurent de la „Insula Iubirii” s-a căsătorit cu o ispită, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de aceasta. Cei doi și-au unit destinele în ultima zi de vară.

Cătălin Meșter, căci despre el este vorba, s-a cununat civil cu iubita sa, Alina, care a fost și ea ispită la Temptation Island, varianta din Marea Britanie. Tânărul este unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți de la reality-show-ul care s-a difuzat pe Antena 1.

Deși a participat la show alături de iubita lui Nico, cu care era într-o relație de ani buni, Cătălin s-a îndrăgosit în timpul emisiunii de ispita Nicoleta, cu care a avut o relație timp de câteva luni. Dar nu a fost să fie nici cu fosta iubită, dar nici cu ispita pentru care a renunțat la relație.

Cătălin Meșter și-a găsit fericirea, în cele din urmă, in brațele altei ispite, pe nume Alina, iar zilele trecute au decis să facă și pasul cel mare. Anunțul cel mare a fost făcut chiar de prospăta soție pe contul său de socializare, unde și-a strigat fericirea!

„Sunt foarte norocoasă în viață și știi de ce? Pentru că sunt soția ta, iubitule! Te iubesc și vreau să fiu cu tine până la adânci bătrâneți!”, a scris Alina pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest