Un fotbalist celebru, șantajat, într-un mod incredibil, de femeia pe care a lăsat-o însărcinată: „Am ajuns să îi plătesc silicoanele”

 
+2 click pentru
galerie

Un fotbalist celebru a fost șantajat, într-un mod cu adevărat incredibil, de femeia pe care a lăsat-o însărcinată. În noua sa carte „Both Sides”, fostul jucător la Arsenal și Juventus a povestit cu lux de amănunte experiența prin care a trecut.

Nicklas Bendtner, căci despre el este vorba, a dezvăluit cum a fost șantajat de o femeie care pretindea că ar aștepta un copil cu el, după o aventură de o noapte. Pățania a avut loc în 2009, atunci când încă juca la Arsenal.

Tânăra i-a spus că dacă își dorește să facă ceva în sensul ăsta, atunci trebuie să bage mâna adânc în buzunar și să îi plătească silicoanele. Nu, nu. Nu este nicio glumă! Nicklas Bendtner a povestit că asta a și făcut și i-a achitat intervenția făcută de medicul estetician.

„«Ce înseamnă asta?», am întrebat eu. «Înseamnă că va trebui să plătești pentru o pereche nouă de sâni pentru mine», mi-a răspuns. Așa am ajuns să îi plătesc vizita la chirurgul estetician”, a scris Nicklas, conform The Sun.

O altă „experiență” trăită de atacantul danez a fost când o domnișoară i-a verificat telefonul în timp ce dormea și a aflat că nu este singura lui cucerire. Înainte ca Nicklas să se trezească, domnița în cauză dispăruse cu tot cu hainele lui pe care i le aruncase pe poteca din fața casei.

Atacantul danez nu este prima dată când se află în centrul controverselor, iar asta pentru că este cunoscut și pentru declarațiile îndrăznețe precum că ar ajunge să joace la Real Madrid sau cea că ar fi unul dintre cei mai buni atacanți ai lumii.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest