Un greu al fotbalului românesc, zgârcit din cale-afară! A ignorat un om al străzii, în timp ce era cu teancul de bani în mână VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Unul dintre cele mai influente personaje ale fotbalului românesc a ignorat, cu duritate, un om al străzii. Uimitor este faptul că deşi se bucură de mii de euro în conturi, acesta nici nu a întors privirea către omul nevoiaş. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Dinu Gheorghe, căci despre el este vorba, nu stă deloc la capitolul financiar. După ce a fost şeful Vămii în anii 2000 şi ex-conducător al echipelor Rapid şi Dinamo, iată că este extrem de chibzuit atunci când vine vorba de bani. Atât de chibzuit încât un leu dat oamenilor nevoiaşi i s-ar părea o pierdere colosală.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cel supranumit „Vamă” în Capitală, în timp ce se îndrepta spre o casă de schimb valutar. După ce a coborât din bolidul său de lux, cel care este consacrat în lumea fotbalului românesc a fost personajul principal a unei scene, de-a dreptul uluitoare.

Fără să ţină cont de regulile de circulaţie, Dinu Gheorghe a traversat strada printr-un loc interzis. După ce şi-a rezolvat treburile, fostul şef din „Giuleşti şi din „Ştefan cel Mare” a făcut un lucru care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Cu teancul de bani în mână, acesta a trecut pe lângă un om nevoiaş, care îi ceruse ajutorul pentru a putea supravieţui, fără nici măcar să-i arunce o privire.

N-are bani pentru oamenii străzii, dar când vine vorba de casele de pariuri, altfel stau lucrurile. Dinu „Vamă” este un parior înrăit, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro reprezintă cea mai clară dovadă. Aceştia l-au surprins pe celebrul bărbat în timp ce punea o sumă semnificativă la pariuri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest