Un greu din fotbal, într-o ipostază surprinzătoare! Cel care a condus destinele cluburilor Rapid şi Dinamo, prins la pariuri VIDEO EXCLUSIV

 
+5 click pentru
galerie

Nimeni nu ar fi crezut aşa ceva! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe unul din greii fotbalului românesc în timp ce juca la pariuri!

Dinu Gheorghe, căci despre el este vorba, şi-a găsit rapid o altă ocupaţie! După ce a demisionat de la Dunărea Călăraşi, cel care a condus destinele cluburilor Rapid şi Dinamo a început să îşi încerce norocul prin alte părţi, mai precis, la casa de pariuri.

Cel supranumit "Vamă"a coborât din bolidul său de lux, chiar în făta unei case de pariuri. Grăbit din cale-afară, ca nu care cumva norocul să îi plece, acesta nu a mai respecatat nicio regulă de circulaţie şi a traversat strada pe unde a apucat, chiar dacă era interzis.

A intrat în casa de pariuri şi a completat rapid un bilet, după care a plecat la fel de grăbit precum ajunsese. Dinu Gheorghe s-a întors la maşină fix pe acelaşi drum, în care traversarea era nepermisă, dar norocul a fost de partea lui, căci niciun poliţist rutier nu era în zonă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest