Un nou divorț în showbiz? Detalii despre separarea dintre Nicolae Guță și Cristina!

 

A cucerit sute de femei, dar niciun nu a rezistat prea mult. Se pare că Nicolae Guță are, din nou, probleme în dragoste și se vorbește tot mai des de un divorț. Și asta înseamnă un singur lucru! Există un motiv din cauza căruia femeile din viața manelistului aleg să fugă de lângă el.

Nicolae Guță are titlul de un adevărat „Don Juan” în industria muzicii de petrecere din România. Tuturor femeilor de lângă el, manelistul le-a zis că le iubește și că vrea să îmbătrânească alaturi de ele, doar că, ulterior, a intervenit ceva sau mai bine spus... cineva.

Chiar dacă Narcisa a tot spus că ea nu cade pe locul doi, dar inevitabilul s-a produs. Și când credea că viața lângă Rege e roz, a apărut Dana Roba. Invitată în platoul emisiunii „Acces Direct”, cucerirea lui Guță mărturisea că manelistul a încercat să o cucerească prin toate mijloacele, inclusiv prin a-i spune că el și Narcisa nu au nicio relație și că pe toți cei 9 copii ai săi, îi crește singur.

Odată la auzirea acestor lucruri, Narcisa nu a stat pe gânduri și a dat replica. Dar desigur, fosta lui Guță a avut și un as în mânecă pregătit. După ce s-a certat dur cu Dana, i-a dat o veste șoc manelistului, în direct. Mai precis, că este însărcinată.

Însă nici această fericire nu avea să dureze mult, Narcisa era detronată, din nou, iar de data aceasta de Beyonce de România. S-au iubit cu foc și la scurt timp după, artista a rămas însărcinată și ea, iar Nicolae Guță era în culmea fericirii că îi mai vine un moștenitor.

Iar în timp ce Narcisa și Beyonce se certau, a treia, pe nume Cristina, câștiga. Ea a fost cea care a reușit să-l cumințească pe „Don Juan-ul maneliștilor”, dar bine, nici relația lor nu a fost una lipsită de controverse, dar au reușit să treacă peste orice. S-au cununat civil și la scurt timp a apărut și al 11-lea moștenitor, Edan Nicolae.

Dar nu avea cum să fie totul lapte și miere. Mai nou, au apărut zvonuri că cei doi ar fi pe cale să divorțeze. Potrivit apropiaților, s-au mutat deja în locuințe separate și ar vorbi din ce în ce mai rar. Off, păi ce la faci, măi, Nicolae?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest