Un nou obstacol pentru Kamara! Trebuie să strângă 100.000 de euro pentru operațiile fiului său: „Facem tot ce putem”

 

Kamara trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce fiul său a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, artistul s-a dedicat întru totul să îi ofere șansa la o viață normală micuțului Leon. Copilul artistului a trecut prin multe intervenții cu celule stem în Turcia, dar cu toate acestea, încă mai are nevoie de operații pentru a putea merge singur - operații care ajung la suma de 100.000 de euro.

Kamara și fosta soție, Oana, trebuie să facă rost de suma de 100.000 de euro, ca micuțul lor să poată fi operat, însă până acum au reușit să strângă o mică parte de 16.000 de euro. Chiar și așa, cei doi părinți nu se lasă până nu își vor vedea fiul sănătos și apt să meargă pe propriile picioare.  

„Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a mărturisit Kamara, pentru Click!

Din cauza pandemiei de coronavirus, intervenția lui Leon din Spania a fost programată pe 27 iulie, iar în funcție de rezultatele operației, va știi dacă mai este nevoie să meargă și în SUA.

„În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a  treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie. Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro”, a declarat Kamara, pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest