Un nou scandal între frații Dolănescu. Ionuţ şi Dragoş îşi aruncă vorbe grele, din nou

 

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu nu au îngropat securea războiului nici după împărţirea averii de la tatăl lor. După ce Ionuţ a fost acuzat că şi-ar fi numit fratele "nulitate", Dragoş contraatacă. Şi s-a lăsat cu vorbele grele, în direct la tv.

"Război este putin prea mult spus, războiul între noi s-a încheiat anul trecut. Averea s-a împărțit în mod egal, scandalul este alimentat de o jurnalistă, a vrut să mă provoace. El pentru mine ca frate și om este nul, poate să devină și președinte în Costa Rica, asta nu schimbă cu nimic relația dintre noi. Caraterul lui nu are nici o valoare pentru mine, chiar dacă este în politică. Acest scandal e alimentat de o jurnalistă. Eu nu sunt supărat pe nimeni și nu am nimic de împărțit cu nimeni. Să aibă mai mult repsect pentru mine că sunt mai mare și am plătit 100.000 de euro pentru a sta în casa părintească. S-a încheiat tot, avem de împărțit două locuri de veci. Dacă nu aș fi fost băiatul lui Ion Dolănescu aș fi fost al Mariei Ciobanu, altă celebritate a muzicii populare. Eu cânt de la 9 ani, lumea mă iubește pentru ceea ce sunt. El înainte să moară tata îmi spunea <<săru-mana frate>>, tot ce s-a făcut în memoria tatălui meu doar eu am făcut." , a spus Ionuț Dolănescu, la "Star Magazin". 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate