Un ospătar şi surpriza pe care a avut-o într-o seară! A servit trei femei care au plecat şi au lăsat neatinse preparatele. Ce scria pe biletul pe care l-au lăsat

 

Un ospătar a avut surpriza vieţii lui după ce femeile pe care le-a servit nu s-au atins de mâncare, au plecat, dar au lăsat un bilet în urma lor.

Un ospătar a avut ocazia să aibă parte de o experienţă memorabilă când nu se aştepta. Acesta a servit o masă de trei femei, care au comandat ceva, au plătit, au scris un bilet şi au plecat după ce totul era neatins.

"Am servit o masă de doamne în seara asta şi şi-au comandat băutura asta şi alte mâncăruri pe lângă. După ce au plecat, au lăsat totul neatins şi un bilet se afla un pahar. După ce am citit ce scria m-am bucurat că eu sunt cel care le-a servit", a scris băiatul în descrierea fotografiei.

De fapt, preparatele comandate erau lăsate acolo pentru spiritul surorii pierdute ale celor trei femei. Biletul conţinea următoarele cuvinte: "Te rog lasă astea pe masă toată noaptea în memoria surorii noastre decedate. RIP Susan Farrell. Cu drag, Amber, Nikki şi Trish".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest