Un prezentator TV, arestat după ce a încercat să își infecteze partenera, intenționat, cu coronavirus, după o ceartă conjugală!

 
+2 click pentru
galerie

Teama de a nu fi infectat cu noul coronavirus a înghețat întreaga planetă. Astfel că un prezentator TV a folosit această „armă” chiar împotriva partenerei de viață, după o ceartă conjugală, fiind complet sigur că a contactat virusul în urma participării la meciul de baschet al echipei Los Angeles Laker.

Potrivit presei internaționale, fostul jucător de fotbal american, Jim Hill, fiind în prezent prezentatorul unui show sportiv a fost protagonistul unui episod violent, chiar în apartamentul său din Los Angeles. Conflictul a pornit după ce femeia l-a acuzat că i-a fost infidel, moment în care vedeta în vârstă de 73 de ani a devenit agresiv cu aceasta.

Astfel că, fiind sigur că a fost infectat la ultimul meci de baschet la care a fost prezent, Jim Hill și-a bruscat iubita și a fixat-o la perete, cu o crosă de golf contrar voinței sale și ar fi lins-o pe față.

Lori Lee a alertat autoritățile și le-a povestit trauma prin care a trecut, iar prezentatorul TV a fost arestat imediat. Drept consecință, împotriva lui Jim Hill a fost eliberat un ordin de restricție, astfel că nu mai are voie să se apropie de parteneră și trebuie să părăsească apartamentul conjugal.

Avocatul apărării a dezvăluit pentru TMZ că acuzațiile care i se aduc clientului său nu sunt adevărate și va lupta în instanță ca să se afle adevărul. „Clientul meu neagă acuzațiile de violență domestică aduse de Lori Lee”, a declarat avocatul sportivului pentru TMZ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest