Un student a făcut turul Chinei în paşi de dans!

 
+2 click pentru
galerie

Un american a plecat să studieze în China, iar la plecare a vrut să aibă o amintire de zile mari. Pentru asta, Jake Gaba a "muncit" în fiecare zi pe care a petrecut-o în China.

Deşi la început Jake vroia să se fotografieze în cele mai frumoase locuri ale Chinei, studentul s-a gândit că nu e de ajuns doar să imortalizeze respectivul moment printr-o poză. Astfel, americanul s-a filmat dansând în toate locurile din ţara în care a fost student timp de trei luni. La sfârşit a realizat pe melodia lui Bruno Mars, "Treasure", un filmuleţ cu toate secvenţele filmate.

Jake a dansat şi s-a filmat în toată China. Printre cele mai cunoscute locuri se numără Beijing, Chengdu, Xi'An, Lhasa (Tibet), Yangshuo, Zhangjiajie, Shanghai, Feng Huang şi Hong Kong.

"Am vrut să imortalizez această experienţă într-un mod deosebit. Ştiam că nu e de ajuns doar să fac fotografii, aşa că am optat să filmez în timp ce dansam. Vreau să mulţumesc tuturor persoanelor din China care au dansat cu mine", a scris Jake la postarea filmuţelui pe Youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest