Una dintre cele mai apreciate cântăreţe şi-a pierdut vocea! Corina se confruntă cu probleme de sănătate

 
+2 click pentru
galerie

Este printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi din ţară, dar se pare că şi-a pierdut vocea! Corina se confruntă cu probleme mari de sănătate, care au determinat-o să îşi pună cariera în aşteptare.

Deşi soarele este mai arzător ca niciodată, răceala nu a vrut să îi dea pace Corinei, motiv pentru care frumoasa artistă a fost nevoită să stea la pat, până astăzi!

"Mă plimbam prin oraş n-am mai ieşit de foarte mult timp din casă pentru că am fost foarte, foarte răcită şi aveam chef să vorbesc cu voi", a spus Corina pe contul său de socilizare.

Dornică să îşi ţină mereu fanii la curent, cântăreaţa a făcut un live pe contul ei de socializare, în care le-a vorbit acestora despre problemele ei de sănătate. Ba mai mult, aceasta le-a povestit şi de remediile la care recurge pentru a grăbi procesul de însănătoşire!

"Păi uite pentru că sunt răcită merg să fac un masaj foarte tare, se numeşte shiatzu şi care te ajută foarte mult, aşa în general, deblocheză căile energetice şi e de foarte mare folos atunci când eşti răcită, " a mai adaugat Corina.

Iar surpizele nu se opresc aici! Deşi bolnavă, Corina s-a gândit totuşi să le facă pe plac prietenilor virtuali, aşa că s-a pus pe cântat!

Urmăriţi imaginile din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest