Una zice, alta face! Andreea Raicu a fost prinsă în fapt, iar noi avem dovada clară VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Silueta de indiviat, talie de viespe, abdomen cu pătrăţele, Andreea Raicu le are pe toate. Dar ştiţi cum reuşeşte să se menţină? Nici prin minte nu vă trece care este alimentul secret care îi consumă şatena pentru a arăta atât de bine. Iar cum paparazzilor spynews.ro nu le scapă nimic, au surprins-o pe vedetă în fapt.

La fast-food a fost prinsă Andreea Raicu în flagrant. Păi cât să te abţii... Oricâtă voinţă ai avea, tot te mai năpădesc poftele câteodată! Aşa a fost şi în cazul şatenei, căreia i s-a făcut poftă de shaorma! Nu v-aţi fi gândit că vedeta cu silueta ei de invidiat ar putea vreodată să mănânce aşa ceva, nu?

Ei, bine, se pare că Andreea Raicu nu s-a putut abţine. Aşa că s-a lăsat pradă poftelor culinare şi a aşteptat la rând ca bucătarul să-i prepare o shaorma aşa cum vrea ea. Iar bucătarul, cu siguranţă, nu a avut o misiune uşoară. Să ne amintim faptul că Andreea nu consumă carne şi dacă stăm să ne gândim bine, nici cartofi prăjiţi nu prea o vedem mâncând. Şi de sosuri, nici nu se mai pune problema.

Atunci, ce fel de shaorma şi-a luat frumoasa şatenă? Cu varză, roşii şi castraveti? Sau poate a făcut o excepţie şi a comandat una cu de toate. Nu ştim cu exactitate, însă şi Andreea Raicu are dreptul măcar o dată pe an sa îsi satisfacă plăcerile mai puţin... nevinovate, potrivit spynews.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest