Unde a fost cerută Nicole Cherry de soție! „Mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul”

 

După ce le-a dat vestea cea mare fanilor, vedeta a povestit și cum s-a petrecut momentul special din viața ei.

 

Împlinită pe plan profesional, Nicole Cherry face pași importanți și în viața de familie. Peste 4-5 săptămâni, ea urmează să nască, dar până atunci s-a întâmplat și marele eveniment din viața ei: Florin Popa i-a adresat marea întrebare. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare una dintre cele mai frumoase clipe din viața sa, arătându-le inelul cu diamante, fotografia fiind însoțită de mesajul „Pentru totdeauna”.

 

Artista a făcut și primele declarații despre întregul moment și a afirmat că era previzibil să fie cerută de soție, având în vedere faptul că este însărcinată, dar nu se aștepta că se va întâmpla chiar în momentul respective. Marea întrebare a primit-o în drum spre munte, la un restaurant, atunci când Florin Popa i-a întins inelul de logodnă.

 

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.

 

Nicole Cherry și Florin Popa vor deveni părinți, cel mai probabil la începutul lunii decembrie. Artista abia așteaptă să o strângă în brațe pe Anastasia, dar a declarat că se confruntă deja cu unele probleme de sănătate, în special în privința somnului. „Am niște cearcăne de toată frumuseștea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest