Unde a plecat Matteo de teama pandemiei de coronavirus: „Am grijă de mine”

 
+3 click pentru
galerie

După ce și-a anulat toate concertele și turneul din Japonia, chiar dacă asta a însemnat pierderi de sute de mii de euro, din cauza pandemiei de coronavirus, iată că Matteo, alături de familia lui au luat decizia de a părăsi Capitala, pentru a fi în siguranță și departe de orice pericol.

Potrivit Spynews.ro, Matteo a dat blocurile gri din București, pe natura verde și înfloritoare de la țară, la casa socrilor săi. În urmă cu câteva zile, artistul și familia sa s-au mutat în Gimbav, oraș din județul Brașov, acolo unde se bucură de zilele frumoase împreună, la aer curat.

Contactat de reporterii SpyNews.ro, Matteo a făcut primele declarații despre mutarea care îl ajută foarte mult în această perioadă.

”Am ales să plec din București pentru că e mai relaxată situația aici si era cea mai buna variantă pentru familia noastră. Cred ca suntem mai safe aici și e cea mai bună variantă pentru Mia, pentru că  avem curte, e o casă mai mare decât apartamentul nostru din București si suntem intre munți, la aer curat.”, a spus Matteo.

Se pare că decizia lui și a soției sale, Elena, a fost luată exclusiv pentru siguranța fetiței sale, Mia. ”Ne descurcam bine, pentru că aveam din timp tot ce ne trebuia, am venit pregătiți de acasă și, oricum, suntem bucuroși că funcționează curieratul, că sa putem comanda dacă ne mai lipsește ceva.”, a mai spus Matteo în exclusivitate pentru SpyNews.ro

Și chiar dacă pandemia de coronavirus a suspendat pentru o perioadă toate activitățiile artistice ale tuturor vedetelor din lume, artistul „se antrenează” pentru vremuri mai bune!

”Chiar dacă este o perioadă mai dificilă, fac muzică în continuare. Chiar urmează sa lansez cât de curând o piesă nouă. În rest, fac Tik Tok-uri, îmi țin urmaritorii de pe Instagram la curent cu ce mai fac, prin “Jurnalul de pandemie” și mă joc pe playstation GTA 5 sau A Way Out. Imi trăiesc viața. Vive la “carantinue”!”, a mai afirmat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest