Unde ne cazăm pe litoral în anul 2021?

 

Mai este foarte puțin până se dă startul sezonului estival și cei care vor să-și petreacă pe litoral vacanța de vara aceasta au început deja să-și facă rezervări la hotelurile preferate. În ciuda pandemiei și a tot ceea ce implică aceasta, hotelierii se pregătesc intens de a ura bun venit clienților lor și se asigură că le vor putea oferi cele mai bune condiții de cazare și masă.

De asemenea, chiar dacă în țara noastră s-a dat startul la vaccinarea anti COVID-19, autoritățile nu se pot pronunța încă în legătură cu vacanțele în străinătate de anul acesta și astfel, și în 2021, litoralul românesc rămâne o destinație de vacanță la îndemâna oricui. De aceea, gândindu-ne că și ție ți-ar plăcea să-ți petreci lunile de vară pe litoral, în acest articol am pus cap la cap o listă cu cele mai bune hoteluri din fiecare stațiune și ce are fiecare să-ți ofere pentru a te simți cât mai bine.

Cazare în Mamaia

Hotel Zenith

Hotelul Zenith din stațiunea Mamaia este un hotel de patru stele pe care turiștii îl vânează an de an, cu mult înainte de începerea sezonului estival. Acest hotel dispune de 290 de camere, un restaurant elegant, un bar de zi, un lobby bar, o terasă generoasă, centru SPA, piscină exterioară încălzită, dar și centru de activități cu table de șah, mese de biliard și multe alte jocuri. Acest hotel este format din două corpuri separate, unul denumit Jupiter, poziționat perpendicular pe țărmul mării, și încă unul denumit Junona, paralel cu țărmul mării și cu camere renovate integral în primăvara anului 2019.

Cazare în Eforie Nord

Complexul hotelier Steaua de Mare

Complexul hotelier Steaua de Mare este unul din cele mai mari complexuri hoteliere din țară. El este forma din Hotel Meduza, Hotel Delfinul, Vila Steaua de Mare și Aqvatonic Hotel, totalizând un număr de peste 900 de camere destinate turiștilor de pe litoral. Hotelurile din acest complex oferă pachete avantajoase All Inclusive care conțin: cazare, mic-dejun, prânz și cină în stil bufet suedez, gustări și băuturi gazoase servite la piscină. De asemenea, pachetele All Inclusive mai includ câte două șezlonguri pe cameră pe plaja privată sau la piscină, acces la locurile de joacă precum și acces la programele de divertisment pentru copii.

Cazare în Jupiter

Hotel Capitol

Hotel Capitol este un hotel de trei stele situat pe plaja stațiunii Jupiter. El se remarcă printr-o poziționarea foarte bună, aflându-se exact în centrul stațiunii și are un număr de 208 camere duble standard și superioare, integral renovate în toamna anului 2013 cu parchet și mobilier nou. Hotelul Capitol din stațiunea Jupiter are și un restaurant unde se servește o gamă largă de preparate românești și internaționale, precum și o pizzerie. De asemenea, un lucru important pentru oaspeții acestui hotel este faptul că rezervarea unei camere vine la pachet cu acces gratuit la piscină, locul de joacă pentru copii și parcarea hotelului.

Cazare în Venus

Mera Resort

Mera Resort este un complex hotelier de patru stele pe plaja din Venus, alcătuit din Hotelul Mera Sky, Mera Blue și Vilele Mera. El este construit în centrul stațiunii, în apropierea lacului Venus și la doar 100 de metri de plajă. Odinioară, hotelurile Mera Sky și Mera Blue erau cunoscute sub numele de Cocorul și Pajura. Dar în ultimii au au beneficiat de modernizări și renovări integrale, primind totodată și un alt nume. Vilele Mera, în număr de 27, s-au bucurat și ele de atenția proprietarilor în anul 2016, fiind și ele renovate cu bun gust, alegându-se pentru interioarele lor culori calde și liniștitoare. Ansamblul de vile mai include și o mini cascadă și un jacuzzi. Cei care se cazează în acest complex hotelier beneficiază și de acces la piscină, unde se pot bucura de un mini aqua park foarte popular în rândul copiilor, dar și de asistența unui salvamar care se află în permanență lângă piscină.

Dacă vreuna din unitățile de cazare prezentate aici ți-a făcut cu ochiul sau dacă dimpotrivă, ai citit despre ele dar nu ai găsit încă locul ideal pentru a-ți petrece vacanța la mare, te invităm să accesezi portalul CazarePeLitoral.ro unde îți poți face rezervare la hotelurile enumerate mai sus sau poți găsi alte unități de cazare exact pe gustul tău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest