Unde s-a mutat Anca Țurcașiu după ce a divorțat de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani

 

Vestea că Anca Țurcașiu a divorțat de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani a picat ca o bombă în showbiz-ul românesc! Începutul de femeie divorțată a venit însoțit și de o nouă locuință în care s-a mutat recent.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în ciuda mariajului de peste două decenii, lăsând în urmă toate neînțelegerile care le-au umbrit fericirea.

Iar pentru că o despărțire atrage după sine mai multe schimbări, Anca Țurcașiu a părăsit locuința în care a locuit atâția ani alături de soțul său și s-a mutat într-un apartament pe care și l-a achiziționat, care se afla în zona Panduri din București.

”Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit", a declarat un apropiat de-al artistei pentru click.ro.

Despărțirea de locul în care a locuit atâția ani alături de soțul său cu care are un fiu a fost extrem de grea pentru vedetă. Iar asta atât pentru că a lăsat în spate toate amintirile pe care le-a strâns în ultimele decenii, cât și pentru că locuința a fost decorată chiar de ea. Iar ca totul să iasă la carte, actrița a făcut chiar și un curs de design interior, a cărui Licență a constat chiar în amenajarea propriei case.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest