Unde s-a mutat Lidia Buble după ce Răzvan Simion a confirmat că s-au despărțit

 

Chiar dacă anunțul despărțirii a fost făcut abia ieri de Răzvan Simion, printr-un mesaj pe contul său de socializare, se pare că separarea dintre prezentatorul TV și Lidia Buble a avut loc în urmă cu câteva luni.

După zile întregi în care s-a tot vehiculat că Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, matinalul de la Antena 1 a confirmat zvonurile pe pagina sa personală, unde a mărturisit că a decis să îi ofere libertatea celei care i-a fost parteneră mai bine de cinci ani.

Chiar și așa, se pare că lucrurile au început să scârțâie între ei, cu mult timp în urmă. Și nu o spunem noi. Ci vorbesc de la sine acțiunile celor doi. Întâi și-au șters toate pozele împreună de pe conturile personale, după care s-au scos de la prieteni, iar ulterior au încetat să se mai afișeze în aceleași locuri.  Mai mult de atât, cei doi au petrecut Paștele separat, artista invocând ca motiv al mutării din casa în care stătea cu Răzvan, starea de sanătate precare a tatălui său.  

Unde locuiește acum Lidia Buble

În timp ce Răzvan Simion scria mesajul emoționant de dureros, în care confirma despărțirea de Lidia Buble, artista posta pe instastory-urile sale, fel și fel de clipulețe alături de familia și surorile sale. Astfel că este cert faptul că Lidia Buble s-a mutat în casa uneia din surorile sale, drept dovadă stând ipostazele în care s-a afișat în ultima vreme.

Mesajul sfâșietor al lui Răzvan Simion

„Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe mine pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest