Unde s-a refugiat Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de COVID-19: „M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin”

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost declarat vindecat de coronavirus, Marcel Pavel a plecat din Capitală, în căutarea relaxării și s-a refugiat în unul dintre locurile sale de suflet!

Marcel Pavel a trecut printr-o perioadă dificilă în ultima vreme, atât din cauza coronavirusului, cât și a dublei pneumonii care i-a dat foarte mari bătăi de cap. Fericit că a reușit să iasă învingător din situația grea prin care a trecut, artistul a părăsit Bucureștiul să se relaxeze și a ales ca destinație, orașul său natal, Câmpulung Muscel.

„Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec!”, a fost o parte din mesajul cântărețului.

Restul mesajului a fost dedicat pentru cei care i-au făcut viața grea, în timpul internării. Marcel Pavel a fost acuzat că a fost plătit ca să pretindă că are COVID-19.

„M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!”, a mai scris Marcel Pavel.

Reacție acidă după ce a fost acuzat că nu are COVID-19

"Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic!", a povestit artistul despre o parte dintre stările cu care se confrunta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest