Unde va ajunge averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mâțu Stoian! Dezvăluire bombă la Antena Stars: „Am certificatul de moștenitor!”

 

La cinci luni de la dispariția fulgerătoare a cântărețului de muzică populară, războiul dintre familia acestuia și impresar pare pe punctul de a se tranșa.

 

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a fost umbrită de scandalul care i-a urmat. În ultima perioadă, impresarul Doru Gușman și sora lui Petrica Mâțu Stoian au dus un adevărat război pe averea pe care a lăsat-o artistul. Sora interpretului, Maria Tărchilă, a spus că familia impresarului a păstrat toate bunurile materiale ale fratelui său, care erau trecute pe firma lui Gușman.

 

Au fost urmate toate procedurile legale, iar zilele trecute, Carmen Obârșanu, avocata surorii lui Petrică Mâțu Stoian a anunțat că a repurtat o victorie în războiul pentru succesiunea artistului. Reprezentanta legală a reușit să străpungă hățișurile birocratice de care s-a izbit în ultimele cinci luni și a obținut actul fără de care întregul demers ar fi fost în van, și anume certificatul de moștenitor pentru familia cântărețului.

 

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat avocat familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu.

Chiar dacă au existat speculații cum că ar fi posibil ca averea ce se ridică la aproximativ 1 milion de euro a lui Petrică Mâțu Stoian să ajungă la stat, Obârșanu a declarat că familia cântărețului este cea care va intra în posesia bunurilor materiale și a banilor. Mai exact, surorile și nepoții artistului sunt moștenitori, succesiunea fiind deja stabilită.

 

Familia va lua moștenirea. Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a dezvăluit avocata la Antena Stars.

 

Petrică Mâțu Stoian avea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, recent şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din capitală şi o vilă în Craiova, unde interpretul a locuit cu impresarul şi familia acestuia din urmă. În total, aproximativ un milion de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest