Unde vrea Florin Salam să își îngroape fratele infectat cu COVID: „Chit că intru în pușcărie”

 

Familia lui Florin Salam trece prin clipe cumplite, după ce Nelu Stoian a murit vineri seară, la spital, din cauza unor complicații cauzate de infectarea cu noul coronavirus. Deși nu ar trebui să fie înmormântat conform tradiției, din cauza infectării cu COVID-19, rudele bărbatului nu pot accepta acest lucru și nu sunt dispuse să țină cont de măsurile de protecție în contextul actual.

După infectarea cu noul coronavirus, fratelui lui Florin Salam a fost internat, de urgență, la Institutul „Matei Balș”, însă din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta înainte, medicii nu au mai putut face nimic ca să îi salveze viața.

Familia lui Florin Salam riscă dosar penal

Imediat după aflarea veștii tragice, familia fratelui lui Florin Salam i-a luat trupul neînsuflețit acasă, pentru a-l înmormânta conform tradiției. Mai mult de atât, rudele lui Nelu Stoian vor organiza funerariile pe data de 30 septembrie, la aproape o săptămână de la deces, și cu doar o zi înainte de aniversarea a 41 de ani ai bărbatului.

Din cauza nerespectării regulilor de siguranță in contextul pandemiei de coronavirus, familia fratelui lui Florin Salam riscă dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Chiar și așa, în ciuda tuturor problemelor cu legea pe care le vor avea, soția lui Nelu Stoian a declarat că nu o interesează dacă intră în închisoare, atâta timp cât își poate veghea soțul în voie.

Unde va fi înmormântat Florin Stoian

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Florin Salam vrea să își îngroape fratele în Cimitirul Berceni 2, acolo unde este înhumată și fosta soție a manelistului, Fănica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest