Unii îşi ascund iubirea, alţii sunt fără secrete: Bănică Jr şi Lavinia versus Andreea Marin şi Tucay

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin şi Tuncay parcă sunt în al nouălea cer de când s-au căsătorit! Se iubesc şi nu se feresc de nimeni, când vine vorba de sentimentele lor. Ei bine nu la fel stau lucrurile între Ştefan Bănică şi iubita lui, Lavinia. Cei doi parcă nu ar fi pregătiţi să fie văzuţi împreună.

O altă zi de, o altă declaraţie de amor între Andreea Marin şi soţul ei. Cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor şi s-au sărutat cu foc, fără să se ascundă de ochii curioşilor. Şi asta nu este tot! Zilele trecute, medicul turc a surprins pe toată lumea când a atins-o pe Andreea chiar mai jos de spate. Iar vedeta n-a părut deloc deranjată. Ba chiar a zâmbit.

Andreea şi Tuncay au fost la o tură de shopping, care s-a transformat parcă într-o plimbare romantică şi plină de pasiune. Asortaţi vestimentar, cu blugi şi geci negre, Andreea şi Tuncay păreau ca doi adolescenţi îndrăgostiţi până peste cap, atenţi la fiecare detaliu.

Dacă în cuplul Andreea Marin şi Tuncay totul pare că este roz, în viaţa  fostului soţ al vedetei, Ştefan Bănica Jr cu Lavinia, lucrurile par muuuult mai reci.

Cel puţin asta se vede în imaginile în care artistul se fereşte ca necuratul de tămâie când bine vorba de gesturi prea. romantice faţă de noua lui brunetă. Mai mult, parcă nici nu vor să fie recunoscuţi atunci când sunt împreună. Altfel nu ne putem explica de ce şi în aeroport, la întoarcerea lor din vancaţa din Dubai, atât Ştefan cât şi Lavinia erau camuflaţi cu ochelari de soare şi şepci.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest